Klantenservice


Heeft u een vraag of een opmerking? Neem contact op.

Docentenservice


Koninklijke van Gorcum biedt docenten, onderwijsontwikkelaars en studieco÷rdinatoren de mogelijkheid om een docentexemplaar aan te vragen van studieboeken. Bij het boek op de website vindt u een knop 'docentenservice' waarmee u een docentexemplaar kunt aanvragen. Bij een docentexemplaar maken wij onderscheid tussen een beoordelingsexemplaar en een gebruikersexemplaar.

Beoordelingsexemplaar
Van een studieboek dat (nog) niet op de verplichte of de aanbevolen literatuurlijst staat kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen. Wanneer de uitgave geschikt is voor het vakgebied en niveau van de opleiding waaraan u als docent verbonden bent, stelt Koninklijke van Gorcum u deze gratis ter beschikking. Alle overige titels (die niet als studieboek worden aangemerkt) kunt u als vakliteratuur op de normale wijze bestellen.

Gebruikersexemplaar
U gaat als docent een studieboek van Koninklijke van Gorcum gebruiken dat al verplicht is voorgeschreven binnen uw opleiding. Ook dan willen wij u tegemoet komen en sturen wij u als service een gratis gebruikersexemplaar toe.

Koninklijke van Gorcum behoudt zich het recht om aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk via e-mail contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Bestelprocedure vakliteratuur


Andere uitgaven dan studieboeken kunt u bestellen als vakliteratuur. Hierbij geldt de normale bestelprocedure.

Wij leveren via deze webwinkel uitsluitend aan adressen in Nederland en België. Wilt u een levering naar een ander land, kijk dan hier.
Wanneer u via de website een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

 

Het is ons streven uw bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren via PostNL, mits de bestelde uitgaven op voorraad zijn. Wanneer een uitgave (tijdelijk) niet meer leverbaar is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld door één van onze medewerkers.

 

Bestellingen boven de € 20,- verzenden wij gratis. Bij bestellingen onder de € 20,- worden € 1,99 verzendkosten in rekening gebracht. Wordt een bestelling in twee of meer delen uitgeleverd, dan geldt deze regeling per verzending. U ontvangt de factuur bij uw bestelling.

 

Heeft u uw bestelling 3 werkdagen na zending nog niet ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Klantenservice. Om u zo snel mogelijk te helpen, verzoeken wij vriendelijk uw webordernummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.


Mocht er onverhoopt iets aan uw bestelling mankeren, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk van u. Reclameren kan telefonisch, tot 10 werkdagen na levering. Bestellingen kunnen niet worden geretourneerd zonder overleg vooraf met de afdeling Klantenservice. Heeft u nog vragen over de bestelprocedure of over uw factuur? Neem contact op met de afdeling Klantenservice.


Op de hoogte blijven?


Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe uitgaven van Van Gorcum? U kunt zich gratis aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Zo is er een algemene nieuwsbrief, die circa zes keer per jaar verschijnt, maar zijn er ook nieuwsbrieven speciaal voor boekhandels en verschillende onderwijssectoren. Er is een nieuwsbrief voor het Primair Onderwijs, het HBO en voor het WO.

Klik hier om u aan te melden voor ÚÚn of meerdere nieuwsbrieven.

Wijziging/beŰindiging abonnement doorgeven?


Heeft u een abonnement op een tijdschrift en wilt u een wijziging doorgeven of uw abonnement opzeggen?
Neem dan contact op met de tijdschriftenadministratie.